۱۳۹۴ آبان ۵, سه‌شنبه

ارتباط با ما

راه های ارتباطی با ما
ایمیل : sarv.sabz.zibashahr@gmail.com
شماره تماس: 09124823801
لینک تلگرام :https://telegram.me/joinchat/BLTy7wHEapXo7K9yPDVCQw
هشتگ اینستاگرام : #انجمن_سرو_سبز

جوهر قند چیست؟؟؟


جوهر قند چیست و در نان چه می‌کند؟

 آنها نان مان را آجر نمی‌کنند، سمی اش می‌کنند تا آرام آرام با مرگی دردناک مثل ابتلا به سرطان بمیریم. ‌جوش شیرین اضافه کردن به خمیرنان، دیگر تخلف آماتورهاست که وزارت بهداشت آسان تشخیصش می دهد اما کج‌روهای حرفه ای، سمی به نان اضافه می‌کنند که هیچ کارشناسی به سرعت نمی‌تواند تشخیصش بدهد؛ سمی که بین خودشان اسمش را گذاشته اند « جوهر قند » و شیمی دان ها به آن می گویند «سدیم دیتیونیت» !

برنامه نهم : آموزش در ماه محرم



برنامه نهم گروه سرو سبز اختصاصا به ماه محرم و پرداخت های آموزشی مخصوصا برای ایستگاه های صلواتی برگذار شد.
محمدیه در کل دارای 40 تکیه و ایستگاه صلواتی در سطح شهر بود. گروه سرو سبز از روز دوم محرم شروع به سرکشی و آموزش این هیات ها پرداخت.
در این بازدید ها به لیوان ، سطل زباله و میزان نظافت هیات ها مورد توجه بود که تماما در مجوز های داده شده به هیات از طرف شهرداری به صورت قانون درآمده بود.

۱۳۹۴ مهر ۲۳, پنجشنبه

طرح های زیست محیطی گروه

گروه سرو سبز در راستا آموزش های بصری خود تصمیم به طراحی پیام های تصویری برای القا بهتر پیام ها کرده است. به امید آن که روزی محیط زیست و طبیعت حرف اول شهروندان باشد.
طراح فاطمه ( باران) قهرمانی فر

۱۳۹۴ مهر ۲۰, دوشنبه

برنامه هشتم:مشارکت در فرهنگ سازی مهد گلهای زندگی


هشتمین برنامه گروه سرو سبز زیباشهربا مشارکت در کنار گروه پاز با هدف آموزشهای محیط زیستی کودکان مهد گلهای زندگی در 19 مهر ماه برگزار شد.
در این برنامه به آموزشهایی در زمینه منابع طبیعی و سطل بازیافت و تفکیک از مبدا زباله پرداخته شده است. نکته قابل توجه در این آموزش آگاهی بی نظیر کودکان از مسائل زیست محیطی بوده است که نشان از آموزشهای قوی مربی آنها میباشد.

در انتهای برنامه هدایایی که توسط گروه پاز تهیه شده بود به کودکان تقدیم شد.

برنامه هفتم: جشنواره کودک و محیط زیست



هفتمین برنامه گروه سرو سبز زیباشهر با مشارکت شهرداری شهر محمدیه ، انجمن رفتگران طبیعت استان قزوین، کانون طبیعت و اندیشه و اله موت یار در روز 16 مهرماه 1394، با هدف پوشش برنامه های روز جهانی کودک و محیط زیست، در پارک تمدن شهر محمدیه برگذار شد.
برنامه ی پاکسازی ساعت 4 عصرابتدای از پارک تمدن آغاز شد و تا پارک محلی دانش که محل استقرار کودکان برای آموزش و کشیدن نقاشی های محیط زیستی بود ادامه یافت.

برنامه ششم: توزیع سطل بازیافت در سطح شهر محمدیه


برنامه چهارم گروه سرو سبز توزیع سطل های بازیافت در سطح شهر محمدیه بوده است. این پروژه با کارفرمایی شهرداری محمدیه و پیمانکاری شرکت پرچمداران آتیه زاگرس میباشد.
در این پروژه خانم ها فاطمه قهرمانی فر، سمیه راستگو و سیده ماهرخ حسینی از سرو سبز با معرفی خانم آقایی از شرکت پرچم داران آتیه البرز و آقای عزتی به اجرا در آمد.
در این پروژه که مدت 10 روز ادامه داشت علاوه بر تحویل سطل به آموزش بازیافت و تفکیک از مبدا نیز پرداخته شد.

برنامه پنجم : طراحی لیبل سطل های مدارس محمدیه

پنجمین برنامه گروه سرو سبز برخلاف برنامه های گذشته میدانی نمیباشد. در این برنامه برای توجه بیشتر دانش آموزان مدارس شهر لیبل های سطل های بازیافت و سطل زباله طراحی کرده است. سعی شده که در این لیبل ها به زباله هایی که در مدرسه تولید میشود بیشتر توجه شود همین طور با طراحی لیبلی برای سطل زباله تر تفاوت بین زباله های تر و خشک را به طور بصری برای دانش آموزان فراهم کنند.




برنامه چهارم : مشارکت با گروه رفتگران در فرهنگسازی مهد آتنا


چهارمین برنامه ی سرو سبز با همکاری ستاد پسماند و سازمان محیط زیست استان قزوین و انجمن رفتگران طبیعت ، در روز جهانی محیط زیست مصادف با 15 مهرماه 1394در مهد کودک و پیش دبستانی آتنا برگذار شد.
مجریان برنامه ، با ایراد سخنرانی همراه با پخش موسیقی و برگذاری مسابقه و مشارکت دادن بچه ها در پرسش و پاسخ ،توجه کودکان را به مسائل زیست محیطی جلب نمودند.
 بازیافت ، تفکیک زباله از مبدا ،و تشخیص تفکیک پذیری زباله ها ، اهمیت تفکیک زباله و اثرات بهداشت و پاکیزه نگه داشتن محیط زیست بر زندگی انسان و رعایت نکاتی برای حفظ و اهمیت دادن بیشتر به طبیعت از سرفصلهای مطالب بازگو شده در این برنامه بود.
کتابچه هایی به عنوان هدیه از طرف سازمان پسماند به تمام بچه ها اهدا شد که پیامهای حفاظتی محیط زیست همراه با رنگ آمیزی جذاب و برچسبهای موجود در کتابها ، موجب مسرت بچه ها و دلگرمی اعضا بود.

۱۳۹۴ مهر ۱۴, سه‌شنبه

طرح های رنگ آمیزی با تم محیط زیست

سرو سبز با هدف افزایش فرهنگ تفکیک از مبدا زباله ها و بازیافت دوره ای از آموش ها را در مهدکودک ها و مدارس ابتدایی آغاز کرده است. گروه سرو سبز بر این باور است که هر چه آمورشها از سنین پایین تر آغاز شود آموخته ها در ذهن افراد بهتر نهادینه خواهد شد.  سرو سبز میکوشد بتوان سهم کوچکی در ساخت آینده درخشانی هم برای کودکان و هم برای محیط زندگی اطرافشان ایجاد کند.
در زیر نمونه هایی از طرح ها نقاشی آماده با مضمون محیط زیست و بازیافت قرار دارد که این گروه برای آموزش و ایجاد سرگرمی مفرح در حین آموزش استفاده میکند.



۱۳۹۴ شهریور ۲۹, یکشنبه

کارگاه آموزشی سوم


سومین کارگاه آموزشی تفکیک از مبدا زباله در فرهنگسرای محمدیه برگزار شد.
در این برنامه، از آن جا که میانگین سنی کودکان بین 3 تا 5 سال بود تنها به آموزش و نقاشی اکتفا شد و برای اینکه آموزه ها هدفمند تر باشد از کودکان در حین آموزش کمک گرفته شد و در بخش نفاشی از نقاشی های آماده با موضوع بازیافت و تفکیک استفاده گردید.
نکات قابل توجه بسیاری در این دوره وجود داشت. تعدد کودکان با اخلاقیات و روحیات مختلف و میزان توجه آنها به آموزش ها کاملا نشان از آن داشت که پرورش کودک و درک آنها از بازیافت و در مجموع آموزش و تربیت، رابطه مستقیمی با والدین آنان و میزان اهمیت این کودکان به بازیافت دارد.

کارگاه آموزشی دوم


دومین کارگاه آموزشی با همکاری انجمن سرو سبز و شهرداری محمدیه در یکی از مجتمع های این شهر برگزار شد.
نکته قابل توجه در این کارگاه، حضور افراد مختلف با تفاوت های اجتماعی و فرهنگ در کنار یکدیگر برای یادگیری تفکیک زباله از مبدا بود.
توجه کودکان در این کارگاه نسبت به کارگاه قبلی بیشتر دیده شد. هرچند ممکن است ما به عنوان دست اندرکار نسبت به کارگاه قبلی بهتر عمل کرده باشیم.

کارگاه آموزشی اول



امروز اولین کارگاه آموزشی محیط زیستی محمدیه با هدف آشنایی کودکان با زباله های شهری و طریقه تفکیک آنها از مبدا ، با همکاری انجمن سرو سبز (فعالان محیط زیستی شهر محمدیه) و شهرداری محمدیه در یکی از مجتمع های مسکونی شهر برگزار شد. این کارگاه آموزشی در سه بخش فعالیت خود را آغاز کرد. ابتدا با یک آموزش عملی ، طریقه بازیافت را به کودکان آموزش داد و در بخش دوم از طریق بازی پله ای سوال سخت ، آموزش های خود را مورد پرسش قرار داد تا هم از میزان یادگیری کودکان آگاه شود و هم تکرار دوباره آموزشها را داشته باشد و به عنوان جایزه به کودکان دفاتر نقاشی با طرح و آموزه های بازیافتی اهدا شد. در بخش سوم از آنها خواسته شد تا آموخته های خود را در یک نقاشی به تصویر بکشند.
نکته قابل توجه در این آموزش ها افزایش میزان علاقه و توجه کودکان و حتی والدین آنها در طول آموزش به تفکیک زباله از مبدا بود.